Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Vacature Adviseur Bodem & Water

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Adviseur Bodem & Water om ons team te versterken en te werken aan uitdagende projecten op het gebied van het integrale bodem- en watersysteem. Deze kunnen variëren van complexe bodemsaneringsprojecten, het ontrafelen, berekenen en beïnvloeden van chemische, biologische en fysische bodemprocessen tot integrale en gebiedsgerichte projecten ter verbetering van de bodem- en waterkwaliteit. Een gezond bodem en watersysteem in de stedelijke én landelijke omgeving is nu en in de toekomst van vitaal belang voor een duurzame samenleving. Door de nieuwe Omgevingswet is het meer dan ooit belangrijk om integraal te werken en problemen en uitdagingen vanuit een breder maatschappelijk perspectief te benaderen en aan te pakken. Daarbij spelen in onze aanpak natuurlijke oplossingen die gebruik maken van de kracht van de natuur een belangrijke rol.  

Bij het werken aan oplossingen combineer je technische en procesmatige aspecten en overleg je met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s. Je spreekt projectdoelen en projectplannen door, stelt offertes en plannen op en adviseert over de aanpak en het te volgen proces, werkt samen met collega’s aan de uitvoering en verwerkt resultaten en visies in heldere schriftelijke rapportages.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en enkele tot vele jaren ervaring in het werkveld Bodem en/of Water. Je bent een resultaatgerichte en praktische professional met initiatief. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je weet je in te leven in de belangen van je gesprekspartner. Je bent goed ingevoerd in het Bodem/Water werkveld en in het huidige beleid in deze domeinen. Ervaring met integrale en gebiedsgerichte projecten is een pre. 

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een professioneel en groeiend bedrijf met een open sfeer. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 8 september 2019 naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mevrouw Renate van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Sytze Keuning (050 571 84 55).

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.