Werken bij Bioclear earth

Vacature Moleculair bioloog (WO)

Gepubliceerd op 17 februari 2023

De wereld schoner, duurzamer en mooier maken met behulp van biologische oplossingen, dat is waar Bioclear earth voor staat. Biologische oplossingen zijn efficiënt, vergen weinig energie, leveren minder afval en kosten vaak ook nog minder. Dat noemen wij de kracht van de natuur. Voor het realiseren van een gezonde bodem, hernieuwbare energiebronnen en schone productieprocessen zijn kennis en technologie nodig, maar ook creativiteit, visie en doorzettingsvermogen. Bij Bioclear earth zien we dat als een inspirerende uitdaging.

Onze experts op het gebied van o.a. milieutechnologie, procestechnologie, microbiologie, ecologie en chemie werken aan uiteenlopende vraagstukken van onze opdrachtgevers op het gebied van bodem en waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid, bio-energie en groene productieprocessen. Een vijfde van onze omzet besteden wij aan kennisontwikkeling en innovatie. Om nieuwe kennis te ontwikkelen participeert Bioclear earth in verschillende nationale en internationale onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten van vooruitstrevende en kosteneffectieve oplossingen kunnen profiteren en dat we kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Moleculair bioloog (WO)

die ons team wil versterken met het uitvoeren van boeiende opdrachten op het gebied van vitale bodems en die zowel zelfstandig als in teamverband werkt aan vraagstukken en projecten op het gebied van maatschappelijk relevante thema’s zoals bodemgezondheid, stikstofopgaven, koolstofvastlegging en duurzame kringlopen. Een voltijd werkweek (100%) is bij ons 36 uur, maar deeltijd, bijvoorbeeld 32 uur/4 dagen per week kan ook.

Wij komen graag in contact met kandidaten met het volgende profiel:

  • Een opleiding in een Life Sciences discipline (moleculaire biologie, biotechnologie, microbiologie).
  • Kennis van moleculair biologische technieken en data-analyse.
  • Flexibel en initiatiefrijk.
  • Gemotiveerd om jezelf en het team te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.
  • Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Affiniteit met bio-informatica is een pré.

Wij bieden zeer afwisselend en uitdagend werk in een bedrijf met een open sfeer, waar je jezelf kunt zijn. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team (30 collega’s), met eigen verantwoordelijkheden en waar  je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Voor meer informatie over Bioclear earth en onze projecten zie www.bioclearearth.nl.

Ben je geïnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 20 maart 2023 naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mevrouw R. van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen of mailen met Eline Keuning (050 571 84 55, e.a.keuning@bioclearearth.nl).

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.