Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

 • een professionele en inspirerende werkomgeving;
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • mogelijkheid tot training en opleiding;
 • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Vacature Senior Adviseur Bodem

Gepubliceerd op 1 juni 2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, marktgerichte

Senior Adviseur Bodem

om te werken aan mooie en uitdagende projecten op het gebied van bodem- en watersystemen. Deze kunnen variëren van complexe bodemsaneringsprojecten tot integrale en gebiedsgerichte projecten ter verbetering van de bodem- en waterkwaliteit en oplossingen voor beperking van broeikasgasemissies. Een gezond bodem- en watersysteem in de stedelijke én landelijke omgeving is nu en in de toekomst van vitaal belang voor een duurzame samenleving. Door de nieuwe Omgevingswet is het meer dan ooit belangrijk om integraal te werken en problemen en uitdagingen vanuit een breder maatschappelijk perspectief te benaderen en aan te pakken. In onze aanpak spelen natuurlijke oplossingen die gebruik maken van de kracht van de natuur een belangrijke rol.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en ruime ervaring met opdrachtverwerving en advisering in het bodem werkveld (> 5 jr). Je bent een resultaatgerichte en praktische professional met initiatief. Je ziet kansen in de markt en je houdt ervan om hiermee aan de slag te gaan. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je weet je in te leven in de belangen van je gesprekspartner. Je wilt graag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van bodem en watersystemen en het verbeteren van onze leefomgeving. Leidinggevende vaardigheden en ervaring met integrale en gebiedsgerichte projecten zijn een pre.

Wij bieden afwisselend en uitdagend werk (projecten in heel Nederland en af en toe in het buitenland) in een bedrijf (35 medewerkers) met een open en collegiale sfeer, waar je jezelf kunt zijn. Je maakt deel uit van een enthousiast team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen en het verschil kan maken. 

Ben je geïnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 9 juli 2021 naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mevrouw Renate van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Sytze Keuning (050 571 84 55).

Vacature Financieel administratief medewerker

Gepubliceerd op 9 juni 2021

Wij zijn op zoek naar een 

Financieel administratief medewerker.

Ben jij degene die te allen tijde de puntjes op de i zet en accuratesse hoog in het vaandel heeft staan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op de financiële administratie zoeken we een financieel medewerker voor 20-28 uur per week. Als rechterhand van de controller assisteer jij hem bij het uitvoeren van de verschillende administratieve en financiële werkzaamheden voor de werkmaatschappijen zoals:

 • Verkoopfacturatie
 • Debiteurenbeheer
 • Verwerken inkomende facturen
 • Verwerken urenregistratie
 • Mede samenstellen van maand- en kwartaalrapportages
 • Diverse aangiftes waaronder BTW aangifte
 • Andere voorkomende administratieve werkzaamheden
 • Back up van het Office Management.

Kortom een afwisselende functie, waarbij je veel vrijheid krijgt.

Wat vragen wij van jou?
Je bent scherp, accuraat en proactief. Het doorgronden van onze bedrijfsprocessen vind je leuk en daar waar nodig kom je met verbetervoorstellen. Je vindt het prettig om zowel in teamverband als zelfstandig te werken en houdt daarbij goed het overzicht.

Je hebt minimaal een MBO4 diploma op zak en hebt al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Kennis van AFAS is voor ons een pre. Je kunt goed overweg met Microsoft Office, waarbij goede kennis van Excel een must is. Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wij bieden je een professionele en inspirerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om je capaciteiten te ontwikkelen. Een gezellige werkplek in een leuk team met enthousiaste collega’s.

Ben je geïnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 2 juli 2021 naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mevrouw Renate van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Ben van Domburg, controller (050 571 84 55).

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.