Werken bij Bioclear earth

Vacature Moleculair biologisch analist (HBO)

Gepubliceerd op 25 september 2023

Binnen Bioclear earth en zusterbedrijf Microbial Analysis werken we aan het zichtbaar maken en beheersen van micro-organismen in diverse processen en systemen van onze opdrachtgevers. Het nauwkeurig en objectief meten van microbiologische processen is hierbij cruciaal voor het genereren van oplossingen en adviezen. Sectoren waarin we actief zijn omvatten bodem, water, klimaat en industriële productie processen. Daarnaast werken we nauw samen met onderzoeksinstellingen en universiteiten om continu te innoveren

Wij zijn voor het laboratorium op zoek naar een gedreven

Moleculair biologisch analist (HBO)

die ons team wil versterken met het uitvoeren van analyses en onderzoeken op het gebied van de moleculaire biologie voor 32 of 36 uur (voltijd) per week en die wil doorgroeien als specialist moleculair microbiologisch onderzoek waarbij gebruik wordt gemaakt van DNA en RNA analysetechnieken als Q-PCR en NGS.

Wij komen graag in contact met kandidaten met het volgende profiel:

  • Opleiding in een Life Sciences discipline (moleculaire biologie, biotechnologie, microbiologie).
  • Ervaring met moleculair biologische technieken waaronder DNA/RNA-isolaties, Q-PCR en Next Generation Sequencing (NGS)).
  • Kwaliteitsgericht, enthousiast, nauwkeurig, stressbestendig, flexibel.
  • Gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met bio-informatica en database-systemen (LIM software) is een pré.

Je maakt deel uit van een enthousiast team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je veel mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 20 oktober 2023 naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mw. Renate van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Eline Keuning (050 5718455).