Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

 • een professionele en inspirerende werkomgeving;
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • mogelijkheid tot training en opleiding;
 • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Vacature Moleculair bioloog (WO/HBO) met organisatorische kwaliteiten

Binnen de Bioclear Group werkt Bioclear Microbial Analysis aan het zichtbaar maken en beheersen van micro-organismen in de processen en systemen van onze opdrachtgevers. Het meten en monitoren van microbiologische processen is hierbij cruciaal voor het genereren van oplossingen en adviezen. Sectoren waarin we actief zijn omvatten onder andere industriële productieprocessen (chemie, papier, drinkwater, voedingsmiddelen), olie en gasindustrie, windenergie en geothermie. Daarnaast werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Bioclear earth (www.bioclearearth.nl) en met onderzoeksinstellingen en universiteiten om continue innovaties te realiseren.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven

Moleculair bioloog (WO/HBO) met organisatorische kwaliteiten

die ons team wil versterken met het uitvoeren van boeiende opdrachten op het gebied van de moleculaire biologie (30 - 37,5 uur per week) en die zowel zelfstandig als in teamverband werkt aan moleculaire en microbiologische vraagstukken waarbij moleculaire analysetechnieken als Q-PCR en NGS een belangrijke rol spelen.

Jouw profiel:

 • Een opleiding in een Life Sciences discipline (moleculaire biologie, biotechnologie, microbiologie, ...).
 • Ruime ervaring met moleculair biologische technieken (DNA, RNA, Q-PCR, NGS).
 • Kwaliteits- en klantgericht, enthousiast, nauwkeurig, stressbestendig.
 • Organisatorische kwaliteiten; je vindt het leuk om zaken goed te organiseren en mensen met elkaar te verbinden.
 • Gemotiveerd om zichzelf en het team te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Affiniteit met bio-informatica en data analyse is een pre.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een professioneel en groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je alle mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 10 december 2018 naar: Bioclear Microbial Analysis t.a.v. mw Renate van Ligten, Postbus 2262, 9704 CG Groningen of per email naar: info@bioclear.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Herman de Vries of Sytze Keuning (050 5718455).

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.