Vacature Moleculair biologisch analist (HBO)

Gepubliceerd op 14 juli 2022

Binnen de Bioclear Group werken Bioclear earth en zusterbedrijf Microbial Analysis aan het zichtbaar maken en beheersen van micro-organismen in diverse processen en systemen van onze opdrachtgevers. Het nauwkeurig en objectief meten van microbiologische processen is hierbij cruciaal voor het genereren van oplossingen en adviezen. Sectoren waarin we actief zijn omvatten bodem, water, klimaat en industriële productieprocessen. Daarnaast werken we nauw samen met onderzoeksinstellingen en universiteiten om continue innovaties te realiseren.

Wij zijn voor het laboratorium op zoek naar een gedreven

Moleculair biologisch analist (HBO)

die ons team wil versterken met het uitvoeren van analyses en onderzoeken op het gebied van de moleculaire biologie voor 30 uur (0,8 fte) tot 37,5 uur (voltijd) per week en die wil doorgroeien als specialist moleculair microbiologisch onderzoek waarbij gebruik wordt gemaakt van DNA en RNA analysetechnieken als Q-PCR en NGS.

Wij komen graag in contact met kandidaten met het volgende profiel:

  • Opleiding in een Life Sciences discipline (moleculaire biologie, biotechnologie, microbiologie).
  • Ervaring met moleculair biologische technieken waaronder DNA/RNA-isolaties, Q-PCR en Next Generation Sequencing (NGS)).
  • Kwaliteitsgericht, enthousiast, nauwkeurig, stressbestendig, flexibel.
  • Gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met bio-informatica en database-systemen (LIM software) is een pré.

Je maakt deel uit van een enthousiast team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je veel mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je brief met curriculum vitae voor 15 augustus naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mw. Gerda Loode, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: Loode@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Eline Keuning (050 5718455).

Werken bij Bioclear earth

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.