Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Vacature Adviseurs en specialisten Bodem, Water & Klimaat

Voor onze vestiging in Groningen en voor onze nieuw op te zetten vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven

Adviseurs en specialisten Bodem, Water & Klimaat

om te werken aan mooie en uitdagende projecten op het gebied van bodem- en watersystemen. Deze kunnen variëren van complexe bodemsaneringsprojecten tot integrale en gebiedsgerichte projecten ter verbetering van de bodem- en waterkwaliteit en oplossingen voor beperking van broeikasgasemissies. Een gezond bodem- en watersysteem in de stedelijke én landelijke omgeving is nu en in de toekomst van vitaal belang voor een duurzame samenleving. Door de nieuwe Omgevingswet is het meer dan ooit belangrijk om integraal te werken en problemen en uitdagingen vanuit een breder maatschappelijk perspectief te benaderen en aan te pakken. In onze aanpak spelen natuurlijke oplossingen die gebruik maken van de kracht van de natuur een belangrijke rol.  

Wij zijn op zoek naar mensen met een achtergrond in:

  • (Biologische) bodemsanering
  • (Bio)Procestechnologie
  • Bodemecologie
  • Fytotechnologie
  • Moleculaire biologie

Bij het werken aan oplossingen combineer je inhoudelijke en procesmatige aspecten en overleg je met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s. Je spreekt projectdoelen en projectplannen door, stelt offertes en plannen op en adviseert over de aanpak en het te volgen proces, werkt samen met collega’s aan de uitvoering en verwerkt resultaten en visies in heldere rapportages.    

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en enkele tot vele jaren ervaring in het werkveld Bodem en/of Water. Je bent een resultaatgerichte en praktische professional met initiatief. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je weet je in te leven in de belangen van je gesprekspartner. Je wilt graag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van bodem- en watersystemen en het verbeteren van onze leefomgeving. Kennis van het huidige beleid en ervaring met integrale en gebiedsgerichte projecten zijn een pre. 

Wij bieden zeer afwisselend en uitdagend werk in een groeiend bedrijf (35 medewerkers) met een open sfeer, waar je jezelf kunt zijn. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid wordt geboden en waarbinnen je veel mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen en het verschil kan maken. Voor meer informatie over Bioclear earth zie onze website.

Ben je geïnteresseerd in deze baan, stuur dan je brief met curriculum vitae naar: Bioclear earth b.v. t.a.v. mevrouw Renate van Ligten, Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen of per email naar: info@bioclearearth.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je bellen met Sytze Keuning (050 5718455).

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.