Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

Bioclear earth is een advies- en innovatiebureau met een team van specialisten op het gebied van milieu- en duurzame technologie. Wij werken aan projecten op het gebied van bodem, water, klimaat, kringloopsluiting en (bio)energie. Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang op alle gebieden waarop Bioclear earth werkzaam is. Oplossingen op basis van biologische en natuurlijke concepten vormen daarbij een belangrijk speerpunt. Onze opdrachtgevers zijn overheden en bedrijven in de industrie, bouw en milieusector in Nederland en daarbuiten (voor meer informatie: www.bioclearearth.nl).

Wij zijn op zoek naar een:

Chemisch Technoloog (junior)

De functie
Je werkt, vaak samen met andere specialisten, aan projecten op het gebied van bodem, water, energie en de circulaire economie. Je zet jouw (proces)technologische kennis in, om nieuwe concepten door te rekenen en werkt mee aan de (detail) ontwerpfase van oplossingen die Bioclear earth ontwikkelt en levert. Na een inwerkperiode onderhoudt je ook zelf contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en samenwerkingspartners.

Je profiel
Je hebt een academische opleiding in de chemische technologie of (bio)procestechnologie. Ook met een paar jaar werkervaring ben je van harte welkom om te solliciteren. Je bent goed in het doorrekenen van processen en installaties en in het omzetten van je technische kennis in praktische oplossingen. Hiermee lever je bijvoorbeeld een bijdrage aan de technische aspecten van een ontwerp. Je loopt warm voor vraagstukken op het gebied van waterzuivering, bodemsanering, energieproductie uit reststromen en omzetting van afvalstromen in nieuwe grondstoffen. Je wilt hiermee graag een bijdrage leveren aan de circulaire economie en een duurzamere wereld. Kennis van of affiniteit met biologische processen is een pré. Je bent een praktisch ingestelde persoon met goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan met goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een professioneel en groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid en mogelijkheden tot eigen initiatief worden geboden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan voor 14 januari 2019 een brief met c.v. naar info@bioclearearth.nl of per post naar Bioclear earth b.v. Rozenburglaan 13, 9727 DL Groningen, t.a.v mevrouw R. van Ligten. Voor meer informatie over de functie en hoe het is om als chemisch-/proces technoloog bij Bioclear earth te werken kun je contact opnemen met Ir. Maurice Henssen of met Sytze Keuning (telefoon 050-5718455).

e-mail: info@bioclearearth.nl
internet: www.bioclearearth.nl

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.