Dianne Schootstra
Dianne Schootstra
Moleculair biologisch analist
"Het geeft me een goed gevoel om te weten dat mijn werk helpt om de planeet gezonder te maken."

Dianne heeft Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen, en haar afstudeerstage doorlopen bij de Rijksuniversiteit Groningen op de afdeling Nanomedicine en Drug Targeting in het UMCG.

Ze begon haar carrière als Sample Technician bij QPS en werkte vervolgens op de moleculaire afdeling van Certe. Deze ervaring komt nu goed van pas in haar rol als moleculair biologisch analist in ons lab. Dianne werkt graag in teamverband, draagt bij aan een positieve sfeer op het werk en gaat elke dag met plezier aan de slag. Ze houdt ervan om dingen doelgericht aan te pakken en streeft altijd naar maximale nauwkeurigheid bij haar werkzaamheden. Collega's beschrijven haar als gezellig, enthousiast en een doorpakker én als iemand die onder alle omstandigheden zichzelf blijft.

Dianne sport in haar vrije tijd graag. Haar passie is voetbal, maar ze maakt af en toe een uitstapje naar padel. Daarnaast geniet ze van winkelen in kringloopwinkels en tijd doorbrengen met vrienden, onder het genot van een kopje koffie of een drankje.