Sven Stielstra
Sven Stielstra
Adviseur bodemgezondheid, projectcoördinator biobased economy
“Mijn drive is het in praktijk brengen van nieuwe wetenschappelijke kennis om zo op een duurzame en verantwoorde manier innovaties te initiëren.”

Sven studeerde in 2016 af in de Moleculaire Biologie & Biotechnologie met een master Science, Business & Policy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een stage bij Bioclear earth is hij in dienst gekomen als consultant Bodemgezondheid en is daarnaast momenteel voor drie dagen per week gedetacheerd bij de gemeente Ooststellingwerf als projectcoördinator Biobased economy. Hij geniet van het verbinden van verschillende vakgebieden, projecten en partijen om zo tot nieuwe inzichten te komen en vooruitgang te creëren. Sven is als geen ander in staat complexe onderwerpen om te zetten in voor iedereen toegankelijke informatie. Hij staat erom bekend dat hij geen uitdaging uit de weg gaat. Sven heeft een tomeloze energie en is een geboren netwerker.

In zijn vrije tijd is hij ook niet moe te krijgen. Hij doet aan hardlopen en voetbal en kan ook aardig over weg met een gitaar.