Marloes Luitwieler
Marloes Luitwieler
Adviseur bodem & water
“Ik word blij van het verzinnen van slimme oplossingen voor het milieu en wil mijn enthousiasme hierover graag met anderen delen.”

Vanuit haar drive om het milieu te verbeteren volgde Marloes een studie Milieuhygiëne in Wageningen. Na haar studie vond Marloes haar plek bij de Milieufederatie Groningen, waar zij werkte aan energiebesparing en duurzame bedrijvigheid. Omdat ze graag terug wilde naar haar specialisme de (water)bodem, maakte ze in 2008 de overstap naar Royal Haskoning en in 2011 naar Bioclear earth. Marloes werkt aan bodem- en grondwatersaneringsprojecten en aan integrale projecten, zoals het opstellen van plannen voor gebiedsgericht grondwater- en bodembeheer. Haar doortastendheid en vermogen om complexe vraagstukken tot de essentie terug te brengen maken haar tot een gewaardeerde gesprekspartner voor onze klanten.

De natuur staat ook centraal in haar vrije tijd. Samen met haar man heeft zij een akkerbouwbedrijf en trekt ze graag de natuur in. Ze houdt van tuinieren en fotograferen.