Corine Habraken
Corine Habraken
Adviseur bodem & water
“Ik vind het belangrijk om werk te doen waarbij ik iets bijdraag aan de samenleving en het milieu. Werken bij Bioclear earth is een mooie combinatie van beide.”

Corine studeerde Biomedische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen met een master Medical Pharmaceutical Sciences. Daarnaast behaalde ze een propedeuse Engelse Taal & Cultuur. Tijdens haar master onderzocht ze de bijwerkingen van inhalatiemedicatie bij de behandeling van COPD. Na haar studie koos ze, om zich te heroriënteren op haar carrière, voor een werkervaringsplek bij Bioclear earth, waarin ze onderzoek heeft gedaan naar de verspreiding en risico’s van medicijnresten in slib en oppervlaktewater. Inmiddels is ze een zeer gewaardeerd lid van ons team. Haar collega’s omschrijven haar als vrolijk, gedreven en leergierig, iemand die alles aanpakt en dingen snel begrijpt.

In haar vrije tijd wordt ze blij van sporten, zowel van buiten hardlopen als van sporten in de sportschool. Daarom geef ze naast haar baan bij Bioclear earth ook dansles.