Werken bij Bioclear earth

Waar sta jij ‘s ochtends voor op?

Kennisontwikkeling en innovatie zijn van vitaal belang voor elk terrein waarop Bioclear earth werkzaam is. Bij Bioclear earth krijg je de kans om samen met gedreven, enthousiaste en ervaren collega’s te werken aan slimme en duurzame oplossingen voor een groenere en betere toekomst voor ons allemaal. Dat is waar wij voor opstaan!

Wil jij met jouw expertise hieraan een bijdrage leveren en je verder ontwikkelen? Naast het werken aan interessante en gevarieerde projecten in binnen- en buitenland bieden we je de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij:

  • een professionele en inspirerende werkomgeving;
  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • mogelijkheid tot training en opleiding;
  • mogelijkheden voor werken in deeltijd.

 

 

Vacature Junior Adviseur Bodem en Milieu

De functie
Je werkt, vaak samen met andere specialisten, aan projecten op het gebied van bodem en milieu, met name op het gebied van bodemonderzoek en biologische bodemsanering. Na een inwerkperiode onderhoudt je ook zelf contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en samenwerkingspartners.

Je profiel
Je hebt een academische opleiding, bijvoorbeeld in milieutechnologie, biologie of procestechnologie. Ook met een paar jaar werkervaring ben je van harte welkom om te solliciteren. Je loopt warm voor vraagstukken op het gebied van bodem en milieu en je wilt graag een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Kennis van of affiniteit met biologische processen is een pré. Je bent een praktisch ingestelde persoon met goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan met goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een professioneel en groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team, waarin een grote mate van zelfstandigheid en mogelijkheden tot eigen initiatief worden geboden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan voor 30 april 2018 een brief met c.v. naar info@bioclearearth.nl of per post naar
Bioclear earth b.v., Postbus 2262, 9704 CG Groningen, t.a.v mevrouw R. van Ligten.

Voor meer informatie kun je telefonisch of per email contact opnemen met Sytze Keuning (keuning@bioclearearth.nl) of met Dick Specht (specht@bioclearearth.nl), telefoon 050-5718455.

e-mail info@bioclearearth.nl
internet: www.bioclearearth.nl

 

Vacature moleculair biologisch analist

Wie wij zijn:
Wij zijn Microbial Analysis BV (www.microbialanalysis.com) en onderdeel van de Bioclear Group. We richten ons op het toepassen van moleculaire technieken voor milieutechnische vraagstukken. Voorbeelden van toepassingen zijn bijvoorbeeld: corrosie veroorzaakt door micro-organismen (MIC) of biologische bodemsanering (biologische afbraak van chemische verontreiniging). Dit doen we voor onder andere adviesbureaus, energiebedrijven en eigenaren van stalen constructies. We zijn een jong en internationaal gericht bedrijf en werken vanuit Groningen en Calgary (Canada). In ons laboratorium maken we voornamelijk gebruik van qPCR en NGS technieken.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die zijn energie haalt uit een leuke dag op het moleculaire lab, niet terugdeinst voor complexe DNA extracties en af en toe een flinke hoeveelheid werk.

We zoeken iemand die niet alleen een protocol kan volgen, maar die nieuwsgierig is naar het waarom. We zoeken iemand die binding wil hebben met het werk dat hij of zij doet en het daarbij belangrijk vindt kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren.

We hebben ons laboratoriumproces (deels) geautomatiseerd en ontwikkelen onze eigen software en methodes. Affiniteit met informatica (programmeren) is een pre.

Wat heb je nodig?

  • HBO werk en denkniveau.
  • Afgeronde laboratorium opleiding.
  • Minimaal 1 jaar praktijkervaring op een laboratorium met moleculaire analyse technieken.
  • Beheersing van Engels in woord en geschrift.
  • Beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.

 Wat houdt de functie in?
Je gaat deel uitmaken van het team van 4 analisten op het lab in Groningen. We bieden sterk afwisselend werk en vooral een plek waar heel veel is te leren. In de functie als moleculair analist ben je samen verantwoordelijk voor het uitvoeren van commercieel analyse werk. Dit bestaat uit het uitvoeren van de analyse, het maken van de rapportage en de communicatie met klanten. Maar ook incidenteel veldwerk uitvoeren zal onderdeel van de werkzaamheden zijn. De werktijden zijn reguliere kantooruren, die in afstemming met collega analisten worden ingevuld. Af en toe kan het voorkomen dat er op afwijkende tijden wordt gewerkt. Aantal uren per week 32-37,5 uur.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan voor 7 mei 2018 een brief met c.v. naar info@bioclearearth.nl of per post naar Bioclear earth b.v., Postbus 2262, 9704 CG Groningen, t.a.v mevrouw G. Loode.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herman de Vries (hdevries@bioclear.nl) of met Aaltje Joldersma (joldersma@bioclear.nl, tel. 050-520 54 75).

 

 

 

 

 

Stagemogelijkheden bij Bioclear earth

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Bioclear earth, stuur dan een motivatiebrief met CV  naar info@bioclearearth.nl.